Monsterse damvereniging

Lintje voor Frans Boers

Gepubliceerd op: 2021-05-03 20:41:05

De maandag voorafgaand aan Koningsdag mocht erelid van de Monsterse Damvereniging, Frans Boers, een lintje in ontvangst nemen van burgemeester Bouke Arends van de gemeente Westland.

Frans en zijn vrouw Mary met burgemeester Bouke Arends

Frans Boers krijgt deze koninklijke onderscheiding omdat hij door zijn langdurige enthousiasme voor de damsport er met name voor zorgt dat jonge spelers daarin ook deel kunnen hebben.

Wij zijn er trots op dat Frans als een van de oudste leden, en met een staat van dienst van al meer dan 50 jaar in diverse bestuurlijke functies in onze vereniging, waaronder jeugdleider, ervoor zorgt dat de damsport voor iedereen bereikbaar is. Deze vitale tachtiger deinst er niet voor terug om op de fiets te springen en kinderen klaar te stomen of bij te staan bij wedstrijden, sponsors te zoeken voor de jaarlijkse bingoavond, of workshops te geven. En uiteraard hopen wij dat hij dit nog heel lang kan doen.

2021

Gepubliceerd op: 2021-01-02 12:42:13

Namens het bestuur wensen wij een ieder een goed en vooral een gezond 2021.
Hopelijk kunnen we weer snel achter de damborden kruipen en daarna aan de bar de dampartij analyseren met een lekker drankje.

3 weken gesloten

Gepubliceerd op: 2020-09-30 12:07:09

Helaas !!!

Gezien de nieuwe maatregelen heeft het bestuur besloten om voor minimaal 3 weken dicht te gaan. Dorpshuis Het Vrondel valt onder een sportkantine en die moeten 3 weken dicht.

oudere berichtennieuwere berichten