Monsterse damvereniging

Winterkampioen is bekend!

Gepubliceerd op: 2017-12-28 13:33:21

Het damjaar 2017 zit er bijna op. Winterkampioen in de onderlinge competitie is Herman Vroom. Hij heeft elf keer gewonnen en één keer remise gespeeld. Op de tweede plaats staat Arie Stoorvogel en derde is Nico Hoogenraad. In de B-groep staat Jan Kruithof aan de leiding.

Het eerste team staat momenteel op een vierde plaats in de eerste klasse B. MDV 2 is momenteel de rode lantarendrager in tweede klasse. De achterstand op de nummers vijf en zes is maar één punt. Ook hebben meerdere leden meegedaan met het kerstdamtoernooi van Damclub Scheveningen en het Piet Helderman Toernooi van VELO Wateringen.

Het bestuur van de Monsterse Damvereniging wenst iedereen een gelukkig en gezond 2018!

Open Monsters sneldamtoernooi

Gepubliceerd op: 2017-11-17 12:42:25

Er waren 39 dammers(sters) aanwezig bij de derde editie van het Open Monsters Sneldamtoernooi. Er werden zeven sneldampartijen gespeeld. Bij de clubdammers prolongeerde Herman Vroom zijn titel door 12 punten te behalen. Dirk van Schaik werd net als vorig jaar tweede, ditmaal met 11 punten. Jelle Groeneveld werd derde met eveneens 11 punten, maar met minder weerstandspunten. Monstenaar Frans de Smit werd vierde met ook 11 punten. Clubkampioen Arie Stoorvogel werd vijfde met 10 punten.

Bij de huisdammers stonden twee van IJzendoorns op het podium. Dick op het hoogste treetje met 12 punten en op de derde plek Nalinie met 10 punten. Rinus van Velden stond hier tussenin met ook 10 punten. Frits Valkenwoud werd vierde met 8 punten, een vijfde plaats was er voor Kees Oversloot met één puntje minder. Cor Storm werd zesde en Aron Scheffers werd zevende met 4 punten.


Uitnodiging voor Open Monsters sneldamtoernooi

Gepubliceerd op: 2017-10-14 16:52:38

De eerste paar weken van het damseizoen zitten er al weer op. Het eerste en het tweede team hebben beide twee punten behaald uit drie gespeelde wedstrijden. MDV 1 staat hiermee vierde in de eerste klasse B en MDV 2 zesde in de tweede klasse. Ook de onderlinge competitie wordt goed bezocht met gemiddeld tien partijen per avond. Momenteel gaat Nico Hoogenraad aan de leiding gevolgd door Herman Vroom en Frans de Smit.

Open Monsters sneldamtoernooi
Op 17 november bestaat onze damclub 95 jaar. De avond hiervoor, op donderdag 16 november, organiseren we de derde editie van het Open Monsters sneldamtoernooi. Dit toernooi is gratis toegankelijk en ook geschikt voor huisdammers of geïnteresseerde in het damspel. Aanvang: 19:45. We hopen u te mogen ontvangen op donderdagavond 16 november in Dorpshuis Het Vrondel in Ter Heijde aan Zee.

oudere berichtennieuwere berichten