Monsterse damvereniging

Start damseizoen 2022-2023

Gepubliceerd op: 2022-08-28 21:02:50

Nog even en het dammen gaat weer beginnen. We starten donderdag 1 september met een simultaan tegen de clubkampioen van vorig seizoen Herman Vroom. We hopen dat jullie er allemaal weer zullen zijn.

De competitie van de ZHDB is ook bekend, we spelen met twee teams, het eerste in de 1e klasse en het tweede in de 2e klasse.

NK Aspiranten

Gepubliceerd op: 2022-07-02 09:42:31

Vanaf maandag 4 juli is op Vakantiepark Vlugtenburg in 's-Gravenzande het NK Aspiranten. De organisatie is in handen van de Monsterse Damvereniging. Meer informatie over dit toernooi is te vinden op: www.jeugddammen.com/toernooi.php?TID=268.

Aanschuif simultaan tegen Stan van der Meer

Gepubliceerd op: 2022-06-18 12:09:10

Mijn naam is Stan van der Meer en ik woon in Monster. In de feestweek van Ter Heijde dam ik voor het eerst een simultaan. Bij een simultaan dam je alleen tegen meerdere tegenspelers op verschillende borden.

Ik dam bij de Monsterse Damvereniging vanaf mijn 6de. Bij Monster speel ik onderlinge wedstrijden op donderdagavond. Op zaterdag speel ik landelijke competitie voor DEZ Reeuwijk in een team van 8 spelers.

Op het NK van afgelopen jaar ben ik de 6de van Nederland geworden. Dit toernooi was in Monster, dus voor mij een thuiswedstrijd. In 2018 ben ik voor Nederland naar Litouwen en Wit-Rusland geweest. Op het EK ben ik 14de geworden en op het WK eindigde ik op de 20ste plaats.


Iedereen (huisdammer, beginner, clubdammer) mag het tegen Stan opnemen. U bent welkom op 30 juni 2022 in Dorpshuis Het Vrondel. Aanvang vanaf 19:00 uur. Het volledige programma van de feestweek is te vinden op: https://dorpsverenigingterheijde.nl/nieuws/programma-feestweek/.

oudere berichtennieuwere berichten