Monsterse damvereniging

Herman Vroom clubkampioen MDV

Gepubliceerd op: 2018-05-08 19:21:50

Herman Vroom was dit seizoen in de onderlinge competitie van de Monsterse Damvereniging bijna ongenaakbaar. Uit 27 wedstrijden behaalde bij 48 punten. Hij kreeg de wisselbeker uit hand van voorzitter Bert Molenkamp. Op gepaste afstand werd uittredend kampioen Arie Stoorvogel tweede en de derde plaats was voor Nico Hoogenraad. In de B-groep werd Jan Kruithof eerste en Nel Lindhout legde beslag op de tweede plaats. Voor de derde plaats waren op de laatste speelavond nog drie kanshebbers: Edwin van der Meer, Leny van der Gaag en Piet van Antwerpen. Op deze avond eindigen negen van de tien partijen in een puntendeling. Alleen Joke van der Meijden wist te winnen van Mikey Hu. Edwin van der Meer werd derde. Topscoorder van het eerste team werd Arie Stoorvogel en van het tweede team Patrick Scheffers. Op donderdag 4 september begint het nieuwe damseizoen bij de Monsterse Damvereniging met een simultaan tegen clubkampioen Herman Vroom.

Herman Vroom krijgt de wisselbeker uitgereikt van voorzitter Bert Molenkamp.

Uitslag paaseieren sneldamtoernooi

Gepubliceerd op: 2018-03-31 09:47:47

Donderdag 29 maart was het jaarlijkse paaseieren sneldamtoernooi bij de Monsterse Damvereniging. Er waren 40 spelers die de gezellige en sportieve strijd met elkaar aangingen. Kampioen werd, de vroeger in Monster woonachtige, Johan Pronk met 12 punten. Tweede werd Adrie Mostert met elf punten. Adrie had een aantal jaar niet gedamd in clubverband, maar toonde aan dat hij dammen nog niet is verleerd. Derde werd Herman Vroom met 10 punten. In de B-groep was Patrick Scheffers de sterkte met 10 punten, tweede werd Bert Molenkamp met 8 punten en Jos Vis uit Wateringen werd derde met eveneens 8 punten. In de C-groep werd Jan Bogaard eerste met 8 punten. De tweede plaats was met zes punten voor Scheveninger Jeroen Neve en Stan van der Meer werd derde met eveneens zes punten. Jeugdlid Mikey Hu was de beste in de jeugd/huisdammers categorie met twaalf punten. Gedeeld tweede werden hier Dick Voois en Kees Oversloot met beide 10 punten.

Paaseieren sneldamtoernooi

Gepubliceerd op: 2018-03-08 18:50:38

Op donderdag 29 maart is het jaarlijkse paaseieren sneldamtoernooi bij de Monsterse Damverening. Er is ook een huisdammersgroep aanwezig. We beginnen om 19:45 in Dorpshuis het Vrondel, De Wurft 1, Ter Heijde aan Zee.

oudere berichtennieuwere berichten